VLC Player 1.5 beta: verbeterd, nieuwe functionaliteiten

VLC Player is een bekende multimediaspeler voor de computer maar ook op Android wordt VLC steeds beter. Beta-versie 1.5 bevat tal van nieuwe functionaliteiten en vereist minder rechten.

VLC voor Android 1.5

De update voor de beta-versie van VLC mediaplayer voegt een aantal nieuwe functies toe en vereist minder rechten op Android-devices. Dit laatste is vooral merkbaar vanaf Android 4.4 KitKat en hoger. Ook heeft de applicatie nieuwe Material Design elementen gekregen. Eerder dit jaar werd de app al vernieuwd met het Material Design.vlc-beta-videoWat functionaliteit betreft is de mediaspeler er ook op vooruit gegaan, zo biedt VLC nu ondersteuning voor het maken van video afspeellijsten. Ook detecteert VLC nu automatisch externe opslagmedia zoals een USB-stick of externe harde schijf.

Om de beta-versie van VLC te kunnen gebruiken moet je je wel eerst aanmelden bij de Google+ community. Vervolgens geef je aan dat je tester wilt worden van de app. Je krijgt dan via de Google Play Store automatisch de laatste beta aangeboden. Via de Google Play Store kun je, wanneer je geen tester wilt worden, de laatste stabiele versie 1.3.2 downloaden.

VLC for Android
VLC for Android
Ontwikkelaar: Videolabs
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel