Vodafone-klanten kunnen vandaag kosteloos onbeperkt internetten

Om de start van de lente te vieren geeft Vodafone haar klanten de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van mobiel internet. Het is niet de eerste keer dat Vodafone-klanten een dag lang zonder kosten zonder limiet kunnen internetten over het 4G-netwerk van de rode provider.

Gratis Vodafone internet

Internetten wordt vandaag een stuk leuker voor klanten van provider Vodafone. Het aantal MB dat je vandaag, 20 maart tussen 0:00 uur en 23:59 uur verbruikt wordt niet in rekening gebracht of van het aantal MB in je abonnement afgehaald. Ook prepaid-klanten die zonder beltegoed zitten kunnen vandaag gebruik maken van de lente-actie. Het gaat om onbeperkt internetten binnen Nederland.

Vodafone internet lentekriebels

Lentekriebels

Je hoeft niets te doen om vandaag kosteloos te internetten. Klanten met een Vodafone Red, Smart, Bel+SMS+Web en Scherp-abonnement (behalve Scherp-S) kunnen gebruik maken van de actie. Mocht je een iPhone-abonnement, Sizz, Hybride of Belcompany Mix abonnement hebben, dan is de actie ook geldig. Zakelijke klanten mogen ook vandaag onbeperkt internetten. Dit alles komt door de lentekriebels van Vodafone en om de start van de lente te vieren.

De provider kondigde deze week nieuwe Vodafone abonnementen aan die vanaf 4 april in zullen gaan.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel