Vodafone Smart 8-serie uitgelekt: stijlvolle toestellen komen dit jaar

Vodafone kwam vorig jaar met de introductie van de Vodafone Smart 7-serie. Deze serie zal dit jaar opgevolgd worden door de Smart 8-reeks die nu is uitgelekt. Het gaat om de Vodafone Smart 8 serie waar nu meerdere toestellen volledig zijn uitgelekt. Het zijn stijlvolle telefoons die aan zijn gemeld voor een design-award.

Vodafone Smart 8

Telecomprovider Vodafone heeft via de IF Design Awards website vroegtijdig de nieuwe Smart 8-serie naar buiten gebracht. Deze smartphones worden door Vodafone zelf uitgebracht en vorig jaar verscheen de Smart Platinum 7. De 8-serie bestaat uit verschillende toestellen waarbij er voor de behuizing gebruik gemaakt wordt van een glazen en/of metalen behuizing.

Vodafone Smart Ultra 8

De toestellen die onderdeel uitmaken van de Smart 8-reeks zijn de Smart Ultra 8; voorzien van een grote, maar nog onbekende, accu en een metalen behuizing. Verder is er de Smart Platinum 8 Mini; uitgerust met een 5,2 inch Full-HD display en glazen achterzijde. Ook de Vodafone Smart Platinum 8 en Smart Prime 8 zijn aangemeld voor de IF Design Awards. Deze awards worden voorafgaand aan de IFA uitgereikt in Berlijn, op 31 augustus.

We verwachten dat de Vodafone toestellen ook in Nederland zullen verschijnen dit jaar. De vorige Smart 7 kwam in september op de markt. Vermoedelijk zullen we ook rond die tijd de nieuwe smartphones gaan zien.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel