Volg Rock Werchter 2016 met de handige app

Het Belgische festival Rock Werchter zal ook dit jaar weer gehouden worden. Rock Werchter 2016 vindt plaats van 30 juni tot en met 3 juli. Tijdens deze editie komen grote namen hun muziek laten horen. Met de Rock Werchter app blijf je helemaal op de hoogte van alle ins- en outs van het muziekfestival.

Rock Werchter app

Van donderdag 30 juni tot en met zondag 3 juli vindt Rock Werchter 2016 plaats. Het evenement zal gehouden worden in het Belgische Werchter. Vier dagen lang laten grote artiesten hun muziek horen. Denk aan namen als Ellie Goulding, Red Hot Chili Peppers, Kensington, Rammstein en Kaiser Chiefs. Op drie verschillende podia kunnen de verschillende artiesten en bands bekeken worden. Er worden meer dan 150.000 unieke bezoekers verwacht.

Met de Rock Werchter app blijf je op de hoogte van het laatste nieuws omtrent het muziekfestival, maar vind je ook nuttige informatie over Rock Werchter 2016. Denk aan de line-up met informatie over de artiesten, de tijden en op welke stage je de artiest kunt vinden. Je kunt je favoriete artiesten selecteren en ook op een kaart laten tonen waar je wat te eten kunt halen, de campings kunt vinden en drinken kunt aanschaffen.

De Rock Werchter 2016 app kan je downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Rock Werchter
Rock Werchter
Ontwikkelaar: Live Nation Festivals
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel