VPRO Koos: iedere dag vijf tips om het beste uit de media te halen

De omroep VPRO heeft de app VPRO Koos uitgebracht voor Android. Eerder werd de app al getest in een beta-programma. Met de VPRO Koos app haal je het beste uit de media en dit doet de app door je dagelijks vijf tips te geven. Deze tips geven je suggesties van wat je vandaag zeker moet lezen, luisteren of kijken.

VPRO Koos

De redactie van de VPRO selecteert iedere dag ‘de pareltjes’ van het internet. Deze content hoeft niet per definitie van die omroep te zijn maar kan van alle Nederlandse media zijn. De vijf tips die je dagelijks krijgt bevatten gevarieerde content. Zo kan het een podcast zijn, een documentaire of een grappig GIF’je. Iedere ochtend om 08:00 uur staan de nieuwe kijk-, luister- of leestips voor je klaar en kan je direct de desbetreffende content bekijken.

VPRO Koos is een applicatie die verder niet veel van je vraagt. Je hoeft je niet te registreren en je hoeft geen moeilijk proces door met instellingen. Bij ieder bestand zie je de tijdsduur en zo weet je of je het nu kunt bekijken of beter vanavond kunt bekijken. In de VPRO Koos app is ook een tv/radiogids aanwezig. Hier vind je de programma’s die op alle Nederlandse en diverse buitenlandse zenders worden uitgezonden.

Downloaden

VPRO Koos is gratis te downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

VPRO  Koos
VPRO  Koos
Ontwikkelaar: VPROnl
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel