Waze voegt ‘geplande ritten’ toe aan Android-app: kom nooit meer te laat

Voortaan hoef je nooit meer te laat op je bestemming aan te komen. Navigatie-app Waze heeft de Android-app uitgebreid met de functie ‘geplande ritten’. Je kunt voor een later moment een rit inplannen en op de hoogte gehouden worden van de verkeerssituatie.

Geplande ritten

Waze kwam onlangs nog met versie 4.0 waarbij de interface van de navigatie-app een flinke make-over kreeg. De applicatie werd op verschillende gebieden uitgebreid, verbeterd en gemoderniseerd. De update die nu wordt uitgerold maakt Waze nog beter dankzij de functie ‘geplande ritten’. Deze functie doet denken aan de meldingen die Google Now geeft in combinatie met Google Maps. Maar er is een klein verschil.

In Waze kan je voortaan een rit inplannen. Vervolgens zal voordat je van huis weg moet, Waze de situatie op de weg in de gaten houden en je hiervan op de hoogte houden. Je krijgt een push-notificatie als het tijd is om in de auto te stappen. Je vindt de functie voor het inplannen van een rit in het menu of bij het invoeren van een bestemming. Ook kan je van tevoren al zien wat de verwachting is qua drukte.

Downloaden

De update voor Waze is te downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Tip: 12+ onmisbare auto-apps voor iedere automobilist

Waze navigatie & Live verkeer
Waze navigatie & Live verkeer
Ontwikkelaar: Waze
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel