Waze laat vanaf nu de maximum snelheid zien

Eindelijk heeft Waze een langverwachte functie toegevoegd aan de applicatie. De navigatie-app geeft vanaf nu een melding als de maximum snelheid overschreden wordt. Onlangs werd Waze 4.0 uitgebracht en deze bracht een flink aantal verbeteringen. De toevoeging van maximale toegestane snelheid maakt Waze nog beter.

Waze: snelheid

Waze is uitgebreid met de mogelijkheid om een melding te krijgen als je de maximale toegestane snelheid overschrijdt. De functie met maximumsnelheden is via een server-side update doorgevoerd, waardoor er geen update van de app zelf noodzakelijk is. In verschillende landen, waaronder in Nederland, wordt de maximum snelheid getoond in de app, zo blijkt uit een test van DroidApp. Ook in verschillende andere landen zoals België, Frankrijk, Italië, Zweden en Zwitserland werkt de functie. De rest van de wereld zal binnenkort worden voorzien van de handige functie. Mocht een maximum snelheid ontbreken, dan kan deze via de applicatie zelf toegevoegd worden.

Waze Maximum Snelheid

In het menu met instellingen kan je er voor kiezen dat je een notificatie krijgt als je het limiet met 5, 10 of 15 procent hebt overschreden. Ook kan je instellen dat je direct een waarschuwing hiervan wilt krijgen. De ontwikkelaars van de sociale navigatie-app brachten onlangs Waze 4.0 uit met een groot aantal verbeteringen.

Lees ook: 12+ onmisbare auto-apps voor iedere automobilist

Waze navigatie & Live verkeer
Waze navigatie & Live verkeer
Ontwikkelaar: Waze
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel