Waze en Spotify gaan samenwerken om je route en je muziek samen te brengen tijdens je autorit

Wanneer je vaak tijdens het autorijden tegelijk muziek luistert en je navigatie aan hebt staan op je smartphone, dan kan het lastig zijn om tijdens het autorijden van playlist of artiest te veranderen. Spotify en Waze gaan samenwerken, zodat je niet meer hoeft te schakelen tussen deze twee apps tijdens je autorit en je dus eigenlijk twee apps in één hebt.

Spotify en Waze

Mocht je gebruik maken van Spotify om muziek te luisteren en Waze om te navigeren, dan kun je de komende weken een update voor deze twee apps verwachten. Deze update zorgt ervoor dat Waze wordt geïntegreerd in Spotify en andersom.

De gedachte achter deze update is natuurlijk dat je makkelijker en vooral veiliger kunt autorijden en muziek luisteren tegelijk. Het maakt niet uit welke app je opent, wanneer je Spotify opent zul je kunnen navigeren met Waze en wanneer je Waze opent heb je toegang tot je playlists en het afspelen van muziek regelen.

De updates worden zoals gezegd vanaf nu gefaseerd uitgerold. Je kunt beide apps downloaden uit de Play Store via onderstaande buttons. Meer nuttige apps voor de automobilist? Raadpleeg dan dit overzicht met interessante apps voor automobilisten.

Spotify - Muziek en podcasts
Spotify - Muziek en podcasts
Ontwikkelaar: Spotify AB
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel