Week 18 – MX Player Pro: uitgebreide mediaspeler voor €0,10 in Play Store

Er is een nieuwe wekelijkse aanbieding te vinden in de Google Play Store. Deze week kun je voor tien eurocent de app MX Player Pro downloaden voor Android. Dit is een uitgebreide mediaspeler die je de mogelijkheid geeft om verschillende mediabestanden af te spelen op je toestel. Daarnaast is de game Real Steel afgeprijsd.

MX Player in de aanbieding

Iedere week kun je een app of game in de Play Store voor een veel lagere prijs downloaden. Deze week, week 18, kun je de app MX Player Pro downloaden voor 10 eurocent. Voor dit bedrag krijg je een uitgebreide mediaspeler waarmee je verschillende bestanden kunt afspelen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om video’s met ondertiteling te starten, in te zoomen tijdens het afspelen en er zijn verschillende plug-ins voor extra functionaliteit.

MX Player Pro

De applicatie kost normaal 6,00 euro en deze week dus maar 10 eurocent. Je kunt de app downloaden via onderstaande button.

MX Speler Pro
MX Speler Pro
Ontwikkelaar:
Prijs: € 5,49

Real Steel

Een game die je deze week voor 10 eurocent kunt downlanden is Real Steel. Deze game is gebaseerd op een science-fiction film waarbij met een robot bepaalde acties uitvoeren. Door de verschillende levels kun je je eigen robot uitbreiden en zo sterker worden.

Echt staal
Echt staal

Lees ook

Reageer op dit artikel