Week 21 – Universal Book Reader en Colin McRae Rally game voor €0,10

Deze week heeft Google weer een tweetal aanbiedingen voor je klaarstaan in de Google Play Store. Met de app Universal Book Reader kun je op je Android device e-books lezen of ga racen in de Colin McRae Rally game.

Play Store aanbiedingen week 21

Iedere week zijn er in de Google Play Store apps en games te vinden die in de aanbieding zijn voor 10 eurocent. Deze week is dat onder andere Universal Book Reader. Met de app Universal Book Reader kun je eenvoudig e-books op je Android apparaat lezen. De reader heeft ondersteuning voor ruim 50 verschillende typen e-books waaronder het veelgebruikte ePub en PDF.

E-books worden in een bibliotheek getoond en je kunt via Universal Book Reader ook tal van bestanden omzetten naar een ePub bestand. Universal Book Reader geeft je tevens de mogelijkheid om e-books in de app te kopen.

Deze week is ook de racegame Colin McRae Rally te vinden in de Google Play Store voor 10 eurocent. In de game kun je racen in diverse rally auto’s zoals een Subaru Impreza, Mitsubishi Lancer Evolution VI en natuurlijk Colin McRae’s eigen Ford Focus. De game bevat 30 verschillende rally’s met een totale lengte van 130 kilometer.

Colin McRae Rally
Colin McRae Rally
Ontwikkelaar: Thumbstar Games Ltd
Prijs: € 1,29
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel