Weer & Radar 4.0: erg fijne weer-app bijgewerkt met nieuw design en meer functies

Weer & Radar, de weer-app die in de DroidApp Weer-app test meerdere keren heeft gewonnen heeft een update gekregen naar versie 4.0. De app is ook bekend onder de naam WetterApp en heeft een nieuw design ontvangen, een wereldwijde radar en meer verbeteringen waaronder meer statistieken.

Weer & Radar 4.0

In de Google Play Store is een update uitgebracht voor de geliefde weer-app ‘Weer & Radar’ en wordt ook wel WetterApp genoemd. Wie DroidApp volgt weet dat deze fijne weer-applicatie in 2014 en ook bij de weer-app test 2015 de test heeft gewonnen. Weer & Radar 4.0 brengt een nieuw, fris design maar er is meer.

Wereldwijd

Bij het opstarten van Weer & Radar 4.0 valt de nieuwe header op met een foto van het huidige weer. Daarbij zie je direct de actuele temperatuur en de zonsopgang en zonsondergang. Daaronder vind je de weerradar die nu wereldwijd te gebruiken is. Ook is de weersverwachting voor de komende 14 dagen te raadplegen, waarbij voor de eerste twee dagen de voorspelling per uur wordt getoond. Deze functie is nu wereldwijd te gebruiken.

De ontwikkelaars van de weer-app hebben verder actuele meetwaarden toegevoegd aan Weer & Radar. Zo vind je nu ook de UV-index, de luchtdruk en de relatieve luchtvochtigheid bij de weerinformatie. De update voor WetterApp is te downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Weer & Radar - regenradar
Weer & Radar - regenradar
Ontwikkelaar: WetterOnline GmbH
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel