Klara: een strakke weer-app met duidelijke grafieken

Als je op zoek bent naar een strakke weer-app voor op je smartphone, dan is misschien Klara het installeren waard. Deze gratis applicatie geeft het weer in Material Design en laat alles zien in grafieken zodat je snel weet wat het weer gaat worden.

Klara

Klara is een nieuw uitgebrachte weer-app voor Android die je snel inzicht geeft in het huidige en toekomstige weer. Weer-applicaties die er strak uitzien hebben we vaker gezien; denk aan Weather 360, Simple Weather en Wemple Weather. Klara geeft de weersvoorspellingen voor vrijwel iedere plaats in de wereld. Je krijgt te zien of er neerslag verwacht wordt, welke temperatuur het gaat worden en of er bewolking verwacht wordt. Daarnaast geeft de Klara app informatie over de windsnelheid, windrichting, de luchtdruk en de luchtvochtigheid.

Je kunt in Klara kiezen uit vier verschillende kleurent-thema’s. Naast de voorspelling op korte termijn kan je ook de weersverwachting op de langere termijn bekijken. Mocht je nog sneller inzicht willen hebben in het weer, dan is er ook een widget aanwezig die deze informatie voor je bundelt.

Klara maakt gebruik van de informatie die aangeleverd wordt door het Noorse YR. Hoe deze dienst het heeft gedaan, lees je in onze uitgebreide weer-app test. Je kunt Klara gratis downloaden. Er zijn geen in-app aankopen en ook geen advertenties.

Klara weather
Klara weather
Ontwikkelaar: Androworks
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel