Weer & Radar 4.7 brengt nauwkeurige weersvoorspelling voor komende 90 minuten

De weer-app Weer & Radar heeft een update gekregen in de Play Store. We zijn aangekomen bij versie 4.7 van de app die voorheen beter bekend was onder de naam WetterApp. Je krijgt vanaf nu nog nauwkeuriger inzicht in de weersverwachting.

Weer & Radar 4.7

In de Play Store staat een update klaar voor de weer-app Weer & Radar. Deze app won onze onafhankelijke weer-app test in 2015 en in 2014. Met Weer & Radar 4.7 krijg je nog nauwkeuriger inzicht in de weersvoorspelling.

Je kunt namelijk voor de komende 90 minuten in een overzicht de verwachting zien. Het lijkt in de app erop dat het aantal minuten niet goed wordt weergegeven, een kleine bug, maar links van het overzicht zie je ook de tijd.

Ook vind je met de update de voorspelling in de weerradar oor de komende vier dagen. Daarbij is de radar preciezer en kun je verder inzoomen. Om verrassingen te voorkomen geeft de applicatie je ook weerwaarschuwingen voor je huidige locatie, mocht dit nodig zijn. Tevens is de widget verbeterd met een regen-radar en weer-radar als map-weergave.

De update voor Weer & Radar is te downloaden uit de Play Store via onderstaande button. Benieuwd naar de beste weer-app van 2016? Raadpleeg dan ons uitgebreide overzicht met beste weer-app 2016.

Weer & Radar - weeralarm
Weer & Radar - weeralarm
Ontwikkelaar: WetterOnline GmbH
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel