Weerwaarschuwing KNMI app houd je op de hoogte van het weeralarm en meer

Geldt er een weeralarm? Dat kan je voortaan te weten komen via de nieuwe app Weerwaarschuwing KNMI. Deze applicatie houd je precies op de hoogte van veranderingen in het weer en geeft je eventueel waarschuwingen.

Weerwaarschuwing KNMI

Er is een nieuwe weer-app uitgebracht die inzicht geeft in de weerwaarschuwingen binnen Nederland. Echter waar andere applicaties zich vooral richten op de voorspelling en het huidige weer, doet de Weerwaarschuwing KNMI app dit anders. Deze toepassing houd je op de hoogte van KNMI waarschuwingen. De app is niet door het KNMI zelf uitgebracht, maar door een ontwikkelaar die de data van het KNMI gebruikt.

Weerwaarschuwing KNMI app

Weeralarm?

In de app zijn geen reclames te vinden en is volledig gratis. Via een push-notificatie krijg je direct bericht zodra het KNMI een weeralarm heeft uitgegeven. Denk aan code geel, oranje of rood vanwege sneeuw, storm, hagel, regen of andere situaties. Aan de hand van GPS wordt automatisch bijgehouden waar je op dat moment bent. Zo krijg je altijd relevante berichten binnen.

Weerwaarschuwing KNMI

Widget

Om nog sneller inzicht te krijgen in weerwaarschuwingen biedt de app widgets. Deze geven direct aan of er een weeralarm is afgegeven, wat het actuele zicht is, en wat de huidige windsnelheid en temperatuur is.

Weerwaarschuwing KNMI

Mocht je op zoek zijn naar de beste weer-app; lees dan ons uitgebreide onderzoek naar de beste weer-applicatie in onze weer-app test. Je kunt de KNMI Weerwaarschuwingen app gratis downloaden uit de Play Store via onderstaande button.

Weerwaarschuwing: Weeralarm NL
Weerwaarschuwing: Weeralarm NL
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel