Wehkamp brengt eigen service-app uit

De webwinkel Wehkamp heeft een eigen Android-app uitgebracht in de Google Play Store. Met de Wehkamp-app krijg je meer overzicht in je bestellingen die je hebt gedaan bij Wehkamp.

Wehkamp app

Wehkamp heeft een eigen service-app uitgebracht voor Android. Wanneer je een bestelling hebt geplaatst bij de webwinkel kan je via de applicatie van alle gebeurtenissen op de hoogte gehouden worden. In de app vind je een mogelijkheid om openstaande, geleverde, geretourneerde en geannuleerde bestellingen te bekijken.

Wehkamp App

In de Wehkamp-app kan je aangeven dat je onderweg bent en je bezorgmoment verplaatsen. Verder heb je inzicht in de status van je bestelling, productdetails en natuurlijk vind je ook de tijd en datum dat je bestelling geleverd wordt. Mocht je niet tevreden zijn met je product, kan je via de applicatie direct een retournering starten. Daarnaast kan je een review plaatsen, met foto in de Wehkamp-app.

Eerder werd bekend dat Wehkamp stijladvies via WhatsApp ging introduceren. De Wehkamp-app kan je downloaden via onderstaande button.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel