Belsimpel neemt failliete webwinkel Typhone gedeeltelijk over

Belsimpel heeft zojuist bekend gemaakt dat het de failliete webwinkel Typhone heeft overgenomen. Het gaat om een overname van verschillende onderdelen. De webwinkel maakte deel uit van The Phone House en deze winkelketen heeft in Nederland verschillende winkels moeten sluiten.

Belsimpel en Typhone

Webwinkel Belsimpel heeft in een persbericht zojuist bekend gemaakt dat het verschillende onderdelen overneemt van de webwinkel Typhone. In februari werd bekend dat The Phone House failliet was en dat slechts enkele winkels (die van franchise) open zouden blijven. Bekend is dat The Phone House met 91 winkels in Nederland open blijft. Belsimpel wil met de overname van Typhone haar aanwezigheid op de online markt vergroten, ook internationaal. De blauwe telecomketen wil de naar eigen zeggen ingewikkelde telecommarkt veranderen.

Concreet is de domeinnaam van Typhone overgenomen door Belsimpel, en niet het klantenbestand. Mogelijk volgt dit nog later. Daarbij heeft Belsimpel ook de Duitse tak van Typhone(.de) overgenomen en het nieuwsbriefbestand. Klanten die bij Typhone een product hebben aangeschaft en aanspraak willen maken op de garantie kunnen dankzij de overname vanaf nu terecht bij DrMobile.eu. Hiervoor dient de klant wel zelf in het bezit te zijn van een garantiebewijs. Deze zijn niet aanwezig bij Belsimpel.

De webwinkel Typhone is met de overname uit de lucht en linkt door naar de website van Belsimpel.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel