WhatsApp 2.18.159: foto’s niet meer in galerij, snel contact maken

Een handige nieuwe update wordt momenteel uitgerold voor WhatsApp. In WhatsApp 2.18.159 worden foto’s en andere mediabestanden niet meer automatisch getoond in je galerij. Daarbij brengt de update nog een aantal verbeteringen.

WhatsApp 2.18.159

Er wordt een nieuwe update uitgerold voor WhatsApp voor Android. Het gaat om WhatsApp 2.18.159, op dit moment een update als beta-versie. Hierbij zien we een aantal voorbereidingen in de applicatie die we binnenkort definitief kunnen gebruiken.

WhatsApp 2.18.159 media galerij

Als eerst is er een mogelijkheid om uit te schakelen dat foto’s en video’s die je ontvangt via WhatsApp, automatisch in de galerij tevoorschijn komen. Nu is dat nog wel het geval, maar binnenkort dus niet meer. Uit onze test blijkt dat de optie nog niet werkt op dit moment.

Een andere nieuwe functie is te vinden in de contactenlijst. Het was vanuit dit overzicht wel mogelijk om een nieuwe groep aan te maken, maar het snel maken van een nieuw contact was een stuk omslachtiger. Dat is dus nu niet meer het geval.

WhatsApp 2.18.159

De nieuwe beta-versie WhatsApp 2.18.159 wordt vanaf nu verspreid via het beta-programma. Mocht je zelf al aan de slag willen met de update, dan kun je hier de APK downloaden. De functies zullen in een later stadium ook in de definitieve versie via de Play Store uitgerold worden.

WhatsApp Messenger
WhatsApp Messenger
Ontwikkelaar: WhatsApp LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel