WhatsApp gaat vervelende gebruikers automatisch blokkeren

De chat-applicatie WhatsApp werkt aan een functie waarmee vervelende gebruikers en spam-accounts automatisch geblokkeerd gaan worden. Wanneer de functie eenmaal er is voor WhatsApp, zal deze technologie automatisch zijn werk doen. De aanwijzingen voor deze blokkeer-functie zijn opgedoken in het vertaalprogramma van WhatsApp.

Wederom een nieuwsbericht vandaag over WhatsApp. Vanmorgen schreven we al over dat er in de nieuwe versie van WhatsApp elementen aanwezig, die er op wijzen dat de komst van de belfunctie in WhatsApp niet lang meer op zich zal laten wachten. Nu is in de vertaling voor WhatsApp een nieuwe aanwijzing gevonden waarbij de ontwikkelaars bezig zijn met het automatisch laten blokkeren van spam-gebruikers.

In het vertaalprogramma van WhatsApp zijn de volgende twee teksten verschenen, die de komst van de blokkeer-functie kenbaar maken.

  • „You’re temporarily banned from WhatsApp because too many people blocked you. You’ll be able to use WhatsApp again in:“
  • „You’re temporarily banned from WhatsApp because you sent the same message to too many people. You’ll be able to use WhatsApp again in:“

WhatsApp zal automatisch de spam-accounts gaan herkennen. Wanneer een account door veel personen geblokkeerd wordt, zal WhatsApp automatisch deze persoon voor een bepaalde periode geen gebruik laten maken van de chatdienst. Wanneer de nieuwe functie ingeschakeld zal gaan worden in WhatsApp is nog niet bekend. Ook is nog niet bekend hoe WhatsApp de blokkade wil gaan doorvoeren. De nieuwe blokkade-functie kan namelijk ook bewust iemand uitschakelen als meerdere personen diegene blokkeert.

WhatsApp Messenger
WhatsApp Messenger
Ontwikkelaar: WhatsApp LLC
Prijs: Gratis

via Giga

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel