WhatsApp gaat je contacten laten weten als je een nieuw telefoonnummer hebt

WhatsApp werkt aan een nieuwe functie die van pas komt als je telefoonnummer verandert. De informatie komt uit doorgaans goed geïnformeerde bron. Daarnaast krijgen we nieuwe informatie over het intrekken van berichten.

WhatsApp melding bij nieuw telefoonnummer

WhatsApp bracht deze week de oude status functie terug naar de app, maar er komen meer nieuwe functies. Eerder schreven we bijvoorbeeld al over het pinnen van berichten. Nu zijn er aanwijzingen gevonden voor het toevoegen van een functie die contacten informeert zodra jouw telefoonnummer is gewijzigd.

Wanneer je telefoonnummer verander, kun je aangeven wie een melding hiervan moet ontvangen. Daarbij kun je aangeven of dit met al je contacten gedeeld moet worden, of alleen de personen met wie je chat. Het is niet bekend wanneer de functie voor het publiek beschikbaar komt.

Berichten intrekken

Ook over het intrekken van berichten zijn de nodige artikelen al verschenen. Nog altijd is deze functie niet beschikbaar in de app, maar mogelijk duurt dit niet lang meer. In eerdere aanwijzingen werd bekend dat een bericht binnen 29 minuten ingetrokken kon worden, ook voor de ander. Nu zou dat nog maar 2 minuten zijn. We moeten ook op deze functie nog even wachten.

WhatsApp Messenger
WhatsApp Messenger
Ontwikkelaar: WhatsApp LLC
Prijs: Gratis
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel