WhatsApp laat je binnenkort je eigen berichten intrekken

Een handige nieuwe functie kunnen we binnenkort verwachten in WhatsApp. Het wordt namelijk mogelijk om je eigen berichten terug te trekken. Het intrekken van berichten kan handig zijn als je per ongeluk iets naar iemand hebt gestuurd, terwijl het voor iemand anders bedoeld was.

WhatsApp berichten intrekken

Het komt je vast bekend voor, in je enthousiasme stuur je een bericht naar de verkeerde persoon. Hoewel we dit waarschijnlijk allemaal wel eens meemaken, zorgt dit niet altijd voor de juiste reactie. WhatsApp komt nu met een functie die je berichten laat intrekken. Hiermee krijgt de ontvanger (mits hij of zij het bericht nog niet heeft gezien) het bericht niet meer te lezen.

Op Telegram laat WABetaInfo een foto zien van hoe de functie, voor het intrekken van berichten, er vermoedelijk uit komt te zien.

WhatsApp berichten intrekken

Het verwijderen of wijzigen van berichten is bij WhatsApp nog niet mogelijk. Andere apps, zoals Telegram bieden deze functie wel. In het vertaalprogramma van WhatsApp zijn verschillende aanwijzingen opgedoken. Hierbij wordt de tekst “Revoke Message” en “Sender revoked the message” getoond om te vertalen. De vertaling is gevonden in de iOS-versie, maar wanneer de functie uitgerold wordt naar de app van WhatsApp is momenteel onbekend.

WhatsApp Messenger
WhatsApp Messenger
Ontwikkelaar: WhatsApp LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel