WhatsApp 2.17.207 in Play Store: oude status-functie voor iedereen (stappenplan)

WhatsApp heeft WhatsApp 2.17.207 uitgebracht in de Google Play Store. Het is de update waar veel mensen op hebben gewacht. De update brengt namelijk de oude status-functie terug. Eerder werd de oude status-functie al toegevoegd aan de beta-versie. We leggen je uit hoe je de functie kunt gebruiken. Daarnaast zijn er meer functies toegevoegd.

WhatsApp 2.17.207

Voor degenen die met smart hebben gewacht op de terugkeer van de oude status-functie in WhatsApp, is er goed nieuws. WhatsApp 2.17.207 wordt vanaf nu uitgerold via de Google Play Store en deze voegt voor iedereen de oude status-functie toe. Dit betekent dat je bij iemand de status “Hey There, I’m using WhatsApp!” mogelijk weer ziet staan.

WhatsApp 2.17.207

WhatsApp 2.17.207 is de versie die nu beschikbaar is in de Google Play Store. Voor Android werd eerder de beta-versie uitgerold waarbij gebruikers de oude status-functie weer konden gebruiken. WhatsApp Status werd in februari uitgebracht en dit leidde tot veel kritiek. Gebruikers miste de oude status-functie en dus heeft WhatsApp hier werk van gemaakt en deze weer toegevoegd.

WhatsApp 2.17.207 oude status info

Hoe stel je WhatsApp status in?

De oude status-functie is beschikbaar naast de nieuw geïntroduceerde status-functie. Met die nieuwe deel je je verhaal via beeld, net als bij Snapchat en Instagram Stories. De oude status-functie kun je als volgt gebruiken;

  • Ga naar Instellingen
  • Selecteer Account
  • Ga naar Privacy
  • Kies Info > Daar kun je instellen wie je status kan lezen
  • Ga naar je eigen profiel, door op het instellingen-scherm op je foto te klikken, en daar kun je de status aanpassen.

Andere nieuwe functies

WhatsApp heeft meer nieuwe functies toegevoegd. Zo is er de ‘drijvende FAB-button’ onderin beeld van waaruit je direct een gesprek kunt beginnen, een oproep kunt starten of een nieuwe status kunt maken. Tevens is de vlag van Texas toegevoegd en er is nog veel meer.

WhatsApp 2.17.93 FAB

Update downloaden

WhatsApp 2.17.207 wordt vanaf nu uitgerold via de Google Play Store. De update wordt gefaseerd uitgerold dus het kan even duren voordat de update voor iedereen beschikbaar is.

WhatsApp Messenger
WhatsApp Messenger
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel