WhatsApp ondersteunt vanaf nu Android Wear

WhatsApp heeft een beta-versie uitgebracht van de populaire chat-applicatie. In de beta-versie van WhatsApp is de integratie voor Android Wear toegevoegd. Door deze integratie kan je nu WhatsApp-berichten lezen op je Wearable, ofwel de smartwatch. Naast het lezen van berichten kan ook snel een chat beantwoord worden.

WhatsApp Android Wear

De populaire chat-applicatie WhatsApp heeft vandaag een beta-versie uitgebracht. In de beta-versie van WhatsApp Messenger is de integratie voor Android Wear toegevoegd. Hierdoor is het mogelijk om berichten die je ontvangt via WhatsApp te lezen op je smartwatch, zonder dat je je telefoon hoeft te pakken.

WhatsApp Android Wear

Naast het lezen van berichten kunnen berichten ook beantwoord worden met een aantal voorgeïnstalleerde antwoordopties. Het is ook mogelijk om middels spraakinvoer het bericht te beantwoorden, maar wanneer je bijvoorbeeld in vergadering zit, of precies in de trein zit, kan je met de beschikbare antwoordopties het bericht beantwoorden. De volgende antwoorden zijn op dit moment beschikbaar in de beta-versie van WhatsApp:

  • Yes
  • No
  • See you soon
  • Haha
  • LoL

Het is (nog) niet mogelijk om eigen antwoordopties toe te voegen om snel te reageren op een bericht. Ook is het nog niet mogelijk, zover bekend, om de antwoorden in het Nederlands te geven. Wel laat dit zien wat WhatsApp wil gaan brengen in de toekomst. De beta-versie van WhatsApp kan gratis hier gedownload worden.

Via Andwear, Mobiflip

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel