WhatsApp-gebruikers ondervinden problemen met weergeven van media/afbeeldingen

Vanavond lekker aan het WhatsApp’en? Deze avond lijkt WhatsApp last te hebben van een storing waarbij het voor veel gebruikers niet mogelijk is om media ofwel afbeeldingen te downloaden of weer te geven. Het probleem lijkt bij veel gebruikers op te treden.

Geen media in WhatsApp

Net een leuke foto gestuurd via WhatsApp? Het kan zomaar zijn dat de ander deze niet kan openen. Gebruikers melden problemen met het weergeven en downloaden van foto’s en andere mediabestanden. Ook in Nederland ervaren mensen deze problemen. Bij een foto wordt de grootte van het bestand getoond met een download-pijltje. Echter blijft deze dan maar laden en verschijnt er de tekst ‘Downloaden mislukt. Bestandstype wordt niet ondersteund’.

WhatsApp downloaden mislukt

Het gaat om een storing, er is niks mis met je foto. Het is nu afwachten tot WhatsApp de bug in de app gefixt heeft. Voor sommigen kan het even helpen om WhatsApp Desktop of WhatsApp Web te openen. In sommige gevallen kan de foto daar wel getoond worden, zo blijkt uit onze test. Echter biedt het niet in alle gevallen garantie.

Leestip: 37 onmisbare WhatsApp tips die je moet weten

WhatsApp Messenger
WhatsApp Messenger
Ontwikkelaar: WhatsApp LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel