WhatsApp 2.18.232 laat je bericht ‘markeren als gelezen’ vanuit notificatie

WhatsApp heeft een welkome toevoeging gedaan aan de Android-app van WhatsApp. In WhatsApp 2.18.232 kun je voortaan vanuit een notificatie een bericht markeren als gelezen. Zo word je verder niet lastiggevallen met een melding van een nieuw bericht.

Markeren als gelezen

Er staat een nieuwe beta-versie klaar van WhatsApp voor Android. Met WhatsApp 2.18.232 wordt het mogelijk gemaakt om een bericht als ‘gelezen’ te markeren vanuit een notificatie. Eerder dook deze feature al op in de code van WhatsApp, maar was toen nog niet bruikbaar. Nu dus wel, zij het als beta-versie.

WhatsApp markeren gelezen 2.18.232

Bij een nieuw bericht verschijnt in de notificatie voortaan niet alleen de optie ‘beantwoorden’ maar nu ook markeren als gelezen. De optie voorkomt dat je om de zoveel tijd een melding krijgt van het bericht. Wanneer je op gelezen tikt, verandert ook niet je ‘laatst gezien’ tijd.

Zoals gezegd betreft WhatsApp 2.18.232 op dit moment een beta-versie. De functie zal binnenkort ook in de Play Store verschijnen. Mocht je nu alvast aan de slag willen gaan, dan kun je hier de APK downloaden. Toevallig of niet, Telegram heeft de functie in de afgelopen week ook toegevoegd aan de app.

WhatsApp Messenger
WhatsApp Messenger
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel