Wie Ben Ik? app: RTL gezelschapsspel voor op de bank

Wie Ben Ik? is de spelshow op RTL4 waarbij geraden moet worden wie je bent, waar je bent of wat je bent. Nu is er ook de Wie Ben Ik app waarbij je zelf mee kunt doen aan de quiz. Hierdoor kun je het spel spelen met je vrienden.

Wie Ben Ik? app

Op RTL4 wordt iedere zaterdagavond de spelshow ‘Wie Ben Ik?’ uitgezonden. Nu is er de Wie Ben Ik? app waarbij je mee kunt doen aan de spelshow, gewoon thuis. Volgens de makers van de app is de game ideaal voor een saai familiebezoek of als je niet meer weet waar je over moet praten tijdes een feestje. Dankzij de app kun je het spel spelen met je vrienden.

Wie ben ik app

Categorieën

Er zijn vijftien categorieën waarin de onderwerpen worden onderverdeeld. Je begint met zeven en in de Wie Ben Ik? app kun je inloggen met je Facebook-account, en krijg je nog twee categorieën erbij. Je kunt kiezen uit bijvoorbeeld acteurs, bekend van radio & tv, sporters, muzikanten, voorwerpen en plekken in Nederland. In iedere categorie zijn meer dan 300 verschillende antwoorden.

Wie ben ik? app

Hoe werkt de Wie Ben Ik? app?

Het is even uitzoeken hoe de game nou precies werkt. Hoe werkt de Wie Ben Ik? app? In het menu met instellingen vind je een beknopte speluitleg. Je houdt je telefoon tegen je voorhoofd. Je mag alleen vragen stellen die met ja of nee te beantwoorden zijn. Als je een antwoord goed hebt, leg je je kin op je borst. Wanneer je je hoofd in je nek ligt, ga je naar de volgende vraag en pas je. De app maakt namelijk gebruik van sensoren in je telefoon. Als de tijd voorbij is, krijg je te zien hoeveel antwoorden je goed had.

Wie ben ik? app

Downloaden

Wil je zelf de Wie Ben Ik? app gebruiken? Dat kan. Voor Android kun je de app downloaden uit de Play Store via onderstaande button. Gebruik je een iPhone of andere iOS-apparaat, dan kun je de toepassing downloaden uit de App Store via deze link.

Wie Ben Ik?
Wie Ben Ik?
Ontwikkelaar: RTL Nederland B.V.
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel