Wie is de Mol in 2017? Speel mee met de Mol app

Seizoen 17 van het populaire televisie programma Wie is de Mol staat op het punt van beginnen. Samen met je vrienden en familie kun je via de vernieuwde Wie is de Mol app een poule opzetten. Zo kun je samen speculeren over wie dit jaar de mol is in het programma.

Wie is de Mol app 2017

Wie is de Mol is voor het zeventiende seizoen in de Verenigde Staten. Dit jaar doen er negen kandidaten mee aan Wie is de Mol. Het programma wordt gepresenteerd door Art Rooijakkers en is iedere zaterdag te zien om 20:30 uur op NPO1.

Wie is de Mol 2017

Weet jij dit jaar als eerste van je vrienden de Mol te ontmaskeren? In de Wie is de Mol app kun je een poule aanmaken samen met je vrienden, collega’s of andere bekenden. Per Mol ken je het aantal punten toe waarmee je probeert je totaal score te verdubbelen. Maar wees slim, want zet je alle punten in op een verliezer dan ben je alles kwijt en kun je niet meer meedoen. Blijft jouw Mol in het spel dan worden je punten aan het einde van de uitzending verdubbeld.

Via de Wie is de Mol applicatie kun je ook zien hoe Nederland denkt over de kandidaten. Voor het meespelen in de Mol-app moet je je wel registreren via Facebook of e-mail. De Wie is de Mol app is te downloaden in de Google Play Store voor Android en via de App Store voor Apple iOS.

Wie is de Mol?
Wie is de Mol?
Ontwikkelaar: AVROTROS
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel