Wie is de Mol? app update: problemen verholpen en cadeautje

De Wie is de Mol? app heeft een update ontvangen. Voor het Wie is de Mol? seizoen van 2016 zaten veel mensen afgelopen zaterdag met de smartphone in de hand, maar de applicatie weigerde dienst door de drukte. Dit maken de ontwikkelaars nu goed met een ‘cadeautje’.

Wie is de Mol? voor Android

Afgelopen zaterdagavond konden de servers bij Wie is de Mol? het niet meer aan; de applicatie van het gelijknamige televisieprogramma werkte niet of nauwelijks waardoor spelers niet hun punten in konden zetten. Ook gaven verschillende spelers aan dat zij niet konden inloggen bij de app.

Wie is de Mol 2016

De ontwikkelaars van de Wie is de Mol? app hebben excuses aangeboden en hebben een update uitgebracht voor de applicatie om problemen in de toekomst te voorkomen. In een reactie laat het team achter Wie is de Mol? het volgende weten;

Omdat er vorige aflevering geen afvaller was, en je door de storing misschien niet kon inzetten, hebben we besloten dat iedereen begint met 200 punten. De 100 punten krijg je van ons cadeau!!

Omdat de applicatie nog steeds veel gebruikt zal gaan worden tijdens de volgende edities van Wie is de Mol?, kan het zijn dat het na de uitzending van zaterdag weer druk wordt met bezoekers aan de app. Er wordt aangeraden om het later op de avond nogmaals te bekijken. De update is per direct beschikbaar. Lees hier alles over de Wie is de Mol? app.

Wie is de Mol?
Wie is de Mol?
Ontwikkelaar: AVROTROS
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel