Wie is de Mol app vernieuwd voor seizoen 16

Het televisieprogramma Wie is de Mol is bij het zestiende seizoen aanbeland en ook de app heeft een update gekregen. Wie is de Mol van 2016, daar draait het allemaal om in de vernieuwde applicatie.

Wie is de Mol app 2016

In de vernieuwde Wie is de Mol app voor Android kun je individueel of in een poule de deelnemers aan het Tv-programma verdenken. Iedere week zet je punten in op één of meerdere kandidaten waarvan jij denkt dat die wel eens de mol kunnen zijn. Iedere speelronde zet je al je punten in, tijdens de uitzending kun je deze nog wijzigen tot de executie begint.

Wie is de Mol 2016

Na iedere uitzending kun je zien hoe goed je het hebt gedaan en opent de nieuwe speelronde. Punten die je hebt ingezet op deelnemers die overleven worden verdubbeld. Heb je misschien punten ingezet op de afvaller dan ben je die kwijt. Wie is de Mol wordt vanaf zaterdag 2 januari 2016 uitgezonden op NPO 1 om 20:30 uur.

Wie is de Mol 2016

Voor de Wie is de Mol app 2016 heb je Android 5.0 of hoger nodig, je kunt deze gratis uit de Google Play Store downloaden. Voor Apple iOS verwijzen we je graag door naar de App store.

Wie is de Mol?
Wie is de Mol?
Ontwikkelaar: AVROTROS
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel