Wie is de Mol? app klaar voor seizoen 18 met Molbonus

AVROTROS zendt vanaf 6 januari 2018 weer ‘Wie is de Mol?’ uit. De spelshow is natuurlijk niet compleet zonder de Wie is de Mol app. De applicatie is nu ook klaar voor het nieuwe seizoen, seizoen 18, met verschillende nieuwe functies, kandidaten en verbeteringen.

Wie is de Mol app

Aanstaande zondag start seizoen 18 van Wie is de Mol?. Inmiddels kan ook de Wie is de Mol app gebruikt worden voor het nieuwe seizoen, waarbij je gebruik kunt maken van verschillende toevoegingen.

Wie is de Mol app 2018

Seizoen 2018: kandidaten

Dit jaar doen er weer een groot aantal bekende mensen mee. Denk aan de kandidaten Jan Versteegh, Ron Boszhard, Simone Weimans en Emilio Guzman. In totaal telt het seizen 10 deelnemers.

Via WIDM app kun je een eigen poule aanmaken en met 100 andere personen een competitie houden. Je kunt elke week punten inzetten op één of meerdere kandidaten waarvan jij denkt dat het de Mol is. Tot de executie in het spel begint kun je je puntenverdeling aanpassen, dus ook nog tijdens de uitzending.

Je moet bij iedere ronde al je punten verdelen over de kandidaten. Heb je je volledige inzet ingezet op één kandidaat die vervolgens afvalt, verlies je al je punten en kun je niet meer dit seizoen meespelen via de app. Na iedere uitzending van Wie is de Mol? krijg je de score te zien.

Molbonus

Punten die je hebt ingezet op kandidaten die door zijn naar de volgende ronde, worden verdubbeld. Dan is er ook nog de Molbonus, waarmee je na de finale alle punten die je op de door jou gekozen Mol hebt ingezet, bovenop je eindscore krijgt. Tevens kun je deelnemen aan meerdere poules; leuk voor met je vrienden, familie of collega’s.

De ontwikkelaars van de applicatie melden verder dat het noodzaak is een nieuw account aan te maken voor seizoen 2018. Je eerdere account is niet meer geldig. Je kunt de vernieuwde app direct downloaden voor je smartphone, waarbij je hem kunt downloaden uit de Play Store via onderstaande button.

Wie is de Mol?
Wie is de Mol?
Ontwikkelaar: AVROTROS
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel