Betaalbare Wiko Lenny 5, Wiko Jerry 3 en View Max te koop in Nederland

Wiko heeft een reeks betaalbare smartphones uitgebracht in Nederland, zo ontdekte DroidApp. Het gaat om de Wiko View Max, Wiko View Lenny 5 en Wiko Jerry 3. Alle drie de smartphones zijn voorzien van een net design en degelijke specificaties. We zetten de details op een rij.

Jerry 3, Lenny 5 en View Max in Nederland

Wiko staat bekend om haar gunstig geprijsde smartphones met zo nu en dan een bijzondere naam. Ook deze keer is dat het geval. De van oorsprong Franse fabrikant brengt drie smartphones uit in Nederland. De telefoons werden in februari van dit jaar aangekondigd tijdens het Mobile World Congress.

Wiko View Max

Wiko View Max

We beginnen met de ‘duurste’ van deze drie; de View Max. Hoewel, duur kun je hem niet echt noemen met een prijskaartje van 180 euro. De Wiko View Max heeft een 5,99 inch groot beeldscherm met een HD+ resolutie. Er is een vingerafdrukscanner, dual-sim ondersteuning en een 13 megapixel camera. De telefoon draait op Android 8.1 Oreo en heeft een 1.3 GHz quad-core processor en flinke accu met een capaciteit van 4000 mAh.

De Wiko View Max kost om en nabij de 180 euro en is direct verkrijgbaar bij; Mobiel, GSMwijzer,

Wiko Lenny 5

Wiko Lenny 5

Ook de Wiko Lenny 5 draait op Android 8.1 Oreo en heeft een 5,7 inch HD+ beeldscherm. De telefoon heeft dubbele speakers, net als een quad-processor, 2800 mAh accu, 8 megapixel camera en 5 megapixel front-camera. Het meest opvallende is de aanwezigheid van Android Go; een aangepaste versie van Android voor minder krachtige telefoons. Er is 16GB (uitbreidbare) opslagruimte en 1GB RAM.

De Wiko Lenny 5 kost rond de 99 euro en te koop bij: Mobiel, GSMwijzer en MediaMarkt.

Wiko Jerry 3

Wiko Jerry 3

De Wiko Jerry 3 is een andere smartphone welke is voorzien van Android Go, met Android 8.1 Oreo. Er is een 5,45 inch display met HD+ resolutie en 18:9 beeldverhouding. Het toestel is uitgerust met zowel voor als achter een 5 megapixel camera, 1GB RAM en 16GB uitbreidbare opslagruimte. De accu heeft een capaciteit van 2500 mAh.

De Wiko Jerry 3 heeft een prijs van ongeveer 90 euro en is te koop bij: Mobiel, GSMwijzer en MediaMarkt.

Alle details over de smartphones vind je ook terug op de toestelpagina’s. Daar vind je ook de prijzen en kosten in combinatie met een abonnement, bij verschillende winkels.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel