Wileyfox sluit kantoor in Benelux, einde in Nederland?

Wileyfox heeft een bericht gepubliceerd waarbij het bekend maakt het kantoor in de Benelux te sluiten. Volgens de fabrikant komt deze stap onverwacht. Wat betekent dit voor Nederland?

Wileyfox stopt in Nederland

Het kantoor van de Britse fabrikant Wileyfox sluit per direct haar deuren. De fabrikant heeft dit bericht gedeeld op haar Facebook-pagina. Wileyfox zit al langer in zwaar weer, maar door een overname leek er licht aan het einde van de tunnel. Toch lijkt dit niet het geval te zijn voor Wileyfox in de Benelux.

Voor vragen verwijst de Nederlandse tak nu door naar de Wileyfox Facebook pagina in het Verenigd Koninkrijk. Daarnaast is de fabrikant voor gebruikers in de Benelux te bereiken via de Care app op de telefoon. Het is niet direct duidelijk wat de gevolgen zijn van het sluiten van het kantoor. Wel komt de sluiting ook voor de medewerkers onverwacht.

Wileyfox Benelux

Wel lijkt het erop dat de fabrikant zijn activiteiten in Nederland, België en Luxemburg voorlopig zal staken. Misschien dat er via een omweg nog hoop is, bijvoorbeeld middels een distributeur, maar hierover is nog niks bekend. DroidApp heeft vragen uitgezet, zodra we hier meer over weten, houden we je uiteraard op de hoogte.

Wileyfox stond bekend om haar interessante toestellen met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel