Xiaomi Mi A3 en Mi A3 Lite komen eraan: meer details over processor bekend

Xiaomi zou niet lang meer wachten met de introductie van de Xiaomi Mi A3 en Mi A3 Lite. Over de twee toestellen is nu meer informatie bekend geworden. Waaronder over de chipset.

Xiaomi Mi A3 (Lite) in het nieuws

Xiaomi heeft met de Mi A2-serie (en eerder uitgebrachte A1-serie) een reeks interessante smartphones. De telefoons hebben goede specificaties, een interessante prijs en zijn voorzien van Android One. Voor deze serie wordt binnenkort een nieuwe reeks aangekondigd. Dit zijn de Xiaomi Mi A3 en Mi A3 Lite.

Xiaomi Mi CC9e

Leaker Ishan Agarwal maakt melding over het bestaan van de twee devices. De standaard Mi A3 wordt geleverd met een Snapdragon 730 processor, terwijl de Lite een Snapdragon 675 zou krijgen. Volgens de bron zou het niet heel lang meer duren voordat Xiaomi de nieuwe smartphones aankondigt. Xiaomi zou de Mi A3-toestellen als Europese versies van de eerder gepresenteerde Mi CC9 en Mi CC9e willen presenteren.

Als we afgaan op eerdere berichten, dan zou de kans aanwezig zijn dat de Mi A3 en A3 Lite de vingerafdrukscanner geïntegreerd in het scherm krijgen. Tevens lijkt het erop dat Xiaomi de smartphones voorziet van een 32 megapixel front-camera, en de A3 zou NFC krijgen. Zodra er meer bekend is, houden we je uiteraard op de hoogte.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel