Xiaomi Mi A3 wederom in het nieuws: live foto’s en verkooppakket

Er is opnieuw nieuws over Xiaomi’s nieuwe smartphone; de Mi A3. We zien nu live foto’s, samen met een afbeelding van het verkooppakket, waaruit de specificaties duidelijk worden.

Verkooppakket en live foto’s Mi A3

Van het weekend druppelden de persfoto’s binnen van de Xiaomi Mi A3, samen met nog wat meer informatie. Inmiddels is er geen houden meer aan lijkt het, want opnieuw is de Xiaomi Mi A3 in het nieuws. De smartphone zal binnen afzienbare tijd gepresenteerd worden, zo is de verwachting.

Xiaomi Mi A3 verkooppakket

Op internet zijn live foto’s verschenen van de nieuwe betaalbare smartphone. Tevens zien we op de beelden het verkooppakket waarin de Xiaomi Mi A3 verkocht zal worden. Hierdoor komen we ook direct de specificaties van de telefoon te weten. De Mi A3 krijgt een Snapdragon 665 octa-core processor, in-display vingerafdrukscanner, 6,08 inch AMOLED beeldscherm en 4030 mAh accu. Er is ook een 32MP front-camera en 48MP camera achterop.

Xiaomi mi A3 live foto

De specificaties van de Mi A3 lijken sterk op die van de Mi CC9e, die werd eerder aangekondigd door Xiaomi, maar is alleen voor de Chinese markt bedoeld.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel