Xiaomi Mi A3: specs en foto’s van Android One smartphone uitgelekt

Het was niet de vraag of Xiaomi met een nieuw toestel zou komen maar wanneer, op het internet zijn foto’s opgedoken die Xiaomi’s nieuwe Mi A3 tonen. Het toestel moet nog officieel worden aangekondigd.

Xiaomi Mi A3 gelekt

Technologiewebsite WinFuture kreeg de foto’s in handen van Xiaomi’s nieuwste smartphone, eerder werd al wat meer bekend over de Mi A3. Het toestel vertoont opvallend veel gelijkenissen met de telefoons van Huawei en Honor. Zo zien we een aurora-achtige achterzijde op de foto’s. Interessant is dat we een standaard Android interface zien op het toestel en niet Xiaomi’s eigen MIUI interface. Daarmee voldoet het toestel aan de eisen van Android One, wat zich richt op een uniforme uitstraling van Android.

Xiaomi Mi A3

Qua specificaties zou het toestel beschikken over een 48 megapixel camera en een 6 inch AMOLED display. Een Snapdragon 665 zou het toestel voorzien van rekenkracht met een onbekende hoeveelheid werkgeheugen. Wel zou er 64 of 128 gigabyte aan opslagruimte zijn. Mogelijk zou het toestel ook overweg kunnen met een tweede simkaart. Een 4000 mAh batterij moet de Mi A3 van voldoende stroom voorzien.

Bron
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel