Xiaomi Mi Max 2 gepresenteerd met groot scherm en 2-dagen accu

De Chinese fabrikant Xiaomi heeft de Xiaomi Mi Max 2 aangekondigd. Deze smartphone is voorzien van uitgebreide mogelijkheden en een enorme accucapaciteit van 5300 mAh. Er is daarnaast ook een 6,44 inch display en veel andere features.

Xiaomi Mi Max 2

De Xiaomi Mi Max 2 is de nieuwste smartphone van de fabrikant. Aan de voorzijde bevindt zich een 6,44 inch Full-HD display. Daarboven is een 5 megapixel front-camera geplaatst en onder het scherm vinden we touch-toetsen. De Mi Max 2 is verder voorzien van 64GB/128GB opslagruimte, 4GB RAM en een Qualcomm Snapdragon 625 processor. Ook is er een vingerafdrukscanner aan de achterzijde.

Xiaomi Mi Max 2

De key-feature van de Xiaomi Mi Max 2 is de enorme accu van 5300 mAh. Deze moet het volgens de Chinese fabrikant twee dagen uithouden. Genoeg voor 10 dagen muziek afspelen, 21 uur navigatie, 57 uur bellen of 9 uur gamen, zo geeft de fabrikant als voorbeeld. Er is ondersteuning voor Quick Charge 3.0 waarmee het volgens Xiaomi met één uur laden 68 procent batterij moet brengen.

Voor het maken van foto’s is er de Sony IMX386 sensor met 12 megapixel en fasedetectie-autofocus. De behuizing is volledig uit metaal vervaardigd en er zijn stereo-speakers, ondersteuning voor dual-sim en een USB Type-C poort. De Xiaomi Mi Max 2 moet in China verkocht gaan worden voor omgerekend zo’n 220 euro. Echter is de kans niet heel groot dat dit toestel ons land zal bereiken.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel