Yahoo eSports app: gaming evenementen live volgen

Naast YouTube Gaming duikt ook Yahoo op de games, via de Yahoo eSports app kunnen gaming evenementen live gevolgd worden. eSport is de benaming voor het spelen van games op een professioneel niveau, wedstrijden weten vele gamers te boeien en inzichten te geven in verschillende speelstijlen.

Yahoo eSports

Er zijn vele games die competities kennen en op een hoog niveau gespeeld worden, de Yahoo eSports app focust zich op een aantal van deze games. Zo kun je in de app accurate en real-time statistieken bekijken van games zoals Dota 2, League of Legends, Counter-Strike:GO, Heroes of the Storm en Street Fighter V. Gebruikers kunnen ook op de hoogte gehouden worden van gebeurtenissen middels push notificaties.

Yahoo eSports

Hoofd functionaliteit van de Yahoo eSports applicatie is het bekijken van live en opgenomen wedstrijden van games en hun spelers. Streams zijn te bekijken in Full-HD formaat zodat ook voor de kijkers geen detail verloren gaat. Livestreams worden ook voorzien van commentaar, analyses en live scores.

In de applicatie krijg je na het selecteren van een game het huidige toernooi te zien en kun je er voor kiezen om notificaties te ontvangen. Ook is het laatste nieuws omtrent eSports te lezen in de app. De Yahoo eSports applicatie is gratis te downloaden uit de Google Play Store via onderstaande knop.

Yahoo Esports
Yahoo Esports
Ontwikkelaar: Yahoo
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel