Youfone voegt Visual Voicemail toe voor Android: zo werkt het

Telecomprovider Youfone heeft Visual Voicemail ingeschakeld voor haar klanten. Het beluisteren van een voicemail gaat nog sneller op deze manier, en brengt meer mogelijkheden.

Youfone Visual Voicemail

In een blogbericht heeft Youfone aangekondigd te starten met Visual Voicemail. Voor de Apple iPhone is dit niet heel nieuw, maar voor Android is het lang niet bij iedere provider beschikbaar. Youfone introduceert deze mogelijkheid nu wel voor haar klanten. Wanneer iemand een voicemailbericht voor je achterlaat, kun je deze met Visual Voicemail direct beluisteren, zonder eerst naar een bandje te hoeven luisteren.

Youfone visual voicemail

Je ziet wanneer de ander je heeft gebeld, je kunt schakelen naar de speaker, de boodschap pauzeren of terugspoelen, terugbellen of een sms sturen. Daarbij kun je het doorsturen naar iemand uit je adresboek of deze opslaan op je smartphone. De voicemailberichten vind je terug in de Visual Voicemail app van Youfone en hoef je ze niet zoals nu in de vaste volgorde te beluisteren.

Klanten van Youfone die Visual Voicemail willen gebruiken op Android, downloaden de app en tikken op ‘aan de slag’. Wanneer je deze niet meer wilt gebruiken bel je 1233 en kies je optie vier, of log je uit in de app. Om Visual Voicemail werkend te houden dient de app dus altijd actief te draaien. De dienst werkt ook in het buitenland.

Youfone Voicemail
Youfone Voicemail
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel