Zelfontworpen Photo Live Case als bescherming voor je Nexus smartphone

Google heeft in haar Google Store de Photo Live Case gelanceerd, het accessoire is geheel naar eigen stijl te ontwerpen en is geschikt voor een aantal Nexus smartphones. De Photo Live Case is nog niet verkrijgbaar in Nederland en België.

Photo Live Case

De Photo Live Case is een cover geschikt voor de Nexus 5, Nexus 5X en Nexus 6P waarvan je zelf kunt bepalen hoe deze eruit komt te zien. Je kunt namelijk een foto uploaden die vervolgens op de buitenkant van de cover wordt gedrukt. Ook kun je zelf bepalen of de cover een matte of glossy afwerking moet krijgen.

Photo Live Case

De cover bevat ook een sneltoets waarmee je in een druk op de knop de live wallpaper kunt activeren middels de Live Case app. Maar je kunt ook een andere actie koppelen aan deze knop zoals het starten van een app. Raak je steeds de weg kwijt? Dan is misschien de Places Live Cover iets voor je, waarmee je de achterkant van je Nexus omtovert in een kaart.

Places Live Case

De Photo Live Case en Places Live Case zijn (nog) niet in Nederland of België verkrijgbaar, wanneer dit wel het geval zal zijn is niet bekend. In de Verenigde Staten gaan de gepersonaliseerde covers over de toonbank voor 35 dollar.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel