4 apps voor je vakantie in Griekenland

Een ander populair vakantieland is Griekenland. Niet alleen de eilanden Kos en Kreta zijn een populaire plek om je vakantie door te brengen, ook het binnenland van Griekenland wordt voor vele Nederlanders gezien als ideale vakantiebestemming. DroidApp heeft de leukste apps uitgekozen om alles uit je zomervakantie te halen in Griekenland.

Vakantie apps Griekenland

Greece Guide With Me

Greece Travel Guide With Me

Met de app Greece Travel Guide With Me heb je alle informatie rondom Griekenland binnen handbereik. Diverse informatie over hotels, restaurants en bezienswaardigheden zijn in deze applicatie terug te vinden. Daarbij biedt Guide With Me om de informatie en kaart van Griekenland offline op te slaan op het toestel. In de applicatie zijn 260 verschillende artikelen te vinden over het land.

✈ Greece Travel Guide Offline
✈ Greece Travel Guide Offline
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis

Triposo Greece

Greece Travel by Triposo

Triposo is een bekende speler op het gebied van uitgebreide applicaties vol met informatie over een bepaald land of gebied, zo ook voor Griekenland. Greece Travel by Triposo is een aanrader voor degenen die van de zomer naar het zonnige Griekenland afreizen. Talloze tips zijn er in de app te vinden en daarnaast is er ook genoeg informatie te vinden rondom het uitgaan in Griekenland.

Greece Travel Guide by Triposo
Greece Travel Guide by Triposo
Ontwikkelaar: Triposo
Prijs: Gratis+

crete app

My Crete Guide

Deze applicatie is een must voor de vakantieganger die heeft gekozen voor het Griekse vakantie-eiland Kreta. My Crete Guide kan volledig zonder dataverbinding gebruikt worden waardoor je geen extra kosten maakt voor het gebruik van de app. De app bevat veel informatie over bezienswaardigheden, monumenten en natuurgebieden. De 2.000 tips zijn onderverdeeld in 40 verschillende categorieën.

My Crete Guide - Crete, Greece
My Crete Guide - Crete, Greece
Ontwikkelaar: DigiExplore
Prijs: Gratis

Greek Museums

Greek Museums

Griekenland is een land met een rijke historie. In het land zijn talloze musea te vinden en daar richt de app Greek Museums zich ook op. De applicatie is een augmented reality applicatie waardoor je middels het gebruik van de camera een museum kan vinden in de buurt. Greek Museums heeft een database van meer dan 400 verschillende musea. Daarbij kan je de resultaten filteren op het soort museum. Door de augmented reality technologie heeft de applicatie wel een actieve dataverbinding nodig.

Greek Museums
Greek Museums

Lees ook

Reageer op dit artikel