De 5 meest onmisbare apps van 2017 volgens Luke

Ieder jaar plaatsen we op DroidApp een overzicht met de vijf onmisbare apps van het afgelopen jaar. Welke applicaties konden de schrijvers van DroidApp niet missen? In dit overzicht vind je de 5 onmisbare apps van 2017 volgens Luke.

Onmisbare Android-apps 2017

Vrijwel alle apps die ik vorig jaar in mijn onmisbare app-lijstje heb geplaatst heb ik ook dit jaar gebruikt. Spotify, Flamingo de Fitbit app en Telegram zijn alle vier ontelbare keren gestart in 2017. De volgende apps heb ik dit jaar ook veelvuldig gebruikt en sommige heb je al eens voorbij zien komen op DroidApp.

Bitwarden

Bitwarden appBij elke website waarvoor je inloggegevens nodig hebt moet je weer een wachtwoord onthouden. Om dit te vereenvoudigen zijn er tal van wachtwoordbeheerders beschikbaar voor smartphone en tablet. Dit jaar ben ik Bitwarden gaan gebruiken als opslaglocatie voor mijn wachtwoorden. In de app kun je ook sterke wachtwoorden maken en gebruiken.

Bitwarden - Wachtwoordbeheer
Bitwarden - Wachtwoordbeheer
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis

Duolingo

Duolingo Android conversatiemodusAls je naar een land op vakantie gaat waar een vreemde taal wordt gesproken is het wel zo handig als je een aantal basis worden begrijpt. Duolingo leert je nieuwe woorden uit vreemde talen stapsgewijs en op een leuke manier. Je kunt jezelf uitdagen om elke dag een aantal oefeningen te doen. Zo heb ik zelf dit jaar mijn Zweeds een beetje kunnen bijspijkeren, iets wat tijdens de vakantie zeker van pas kwam. Welke taal zou jij graag willen leren?

Leer Engels met Duolingo
Leer Engels met Duolingo
Ontwikkelaar: Duolingo
Prijs: Gratis+

Net Analyzer

Net AnalyzerZowel thuis als op mijn werk ben ik bezig met netwerken en websites, de app Net Analyzer geeft daarbij handige inzichten. Even snel controleren of netwerk instellingen wel goed zijn ingericht of het adres naar de juiste server verwijst. Net Analyzer maakt dat op een duidelijke manier inzichtelijk. Maar de app helpt ook bij bijvoorbeeld het kiezen van een vrij WiFi-kanaal.

Network Analyzer Pro
Network Analyzer Pro
Ontwikkelaar:
Prijs: € 3,99

Todoist

Todoist appDoor je taken op een todo-lijst te zetten heb je voor jezelf inzichtelijk welke taken je te doen hebt. Er zijn tal van apps waarmee je taken kunt bijhouden en Todoist is mijn persoonlijke favoriet. De app heeft verschillende opties en instellingen per taak, je kunt via je computer je lijstje bijhouden en ontvangt dagelijks herinneringen.

Todoist: To-do list & Planner
Todoist: To-do list & Planner
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis

Google Foto’s

Google Foto's 2.8Google Foto’s is een ideale fotogalerij applicatie en weet feilloos de juiste foto’s bij elkaar te verzamelen. Met het reviewen van smartphones maak je op verschillende telefoons veel en soms ook mooie foto’s die je wilt bewaren. Door de handige synchronisatie en back-up functie heb je overal je foto’s bij de hand.

Google Foto's
Google Foto's
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis

Naast deze apps mogen ook Instagram, OVinfo en JuiceSSH niet ontbreken op mijn telefoon. Ook deze applicaties gebruik ik regelmatig met veel plezier. Vergeet ook niet de DroidApp-app te downloaden want ook het komende jaar komen er weer nieuwe features naar de app!

DroidApp - Android nieuws
DroidApp - Android nieuws
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel