WK Vrouwenvoetbal 2019: volg alles met deze handige apps

Van 7 juni tot en met 7 juli 2019 begint het WK Vrouwenvoetbal 2019. In dit artikel zetten we de handigste apps voor je op een rij, zodat je niks hoeft te missen van dit sportieve spektakel.

WK Vrouwenvoetbal 2019

De Oranje leeuwinnen hebben het tijdens het EK van 2017 erg goed gedaan en zijn zelfs kampioen geworden. Kunnen ze dat succes evenaren dit jaar? Je blijft met de vele handige apps direct op de hoogte!

WK Vrouwenvoetbal 2019 google

Google Discover

Misschien niet de eerste app waar je aan denkt, maar Google Discover kan een goede bron van informatie zijn. Voorheen werd dit Google Now of Google Feed genoemd. Bij verschillende smartphones vind je dit door naar links te vegen op je homescreen, bij anderen tik je in het menu op Google als app. Vervolgens zoek je op WK Vrouwenvoetbal.

Je vindt er de mogelijkheid om op volgen te tikken. Zo verschijnt nuttige content in je tijdlijn en krijg je notificaties bij bijvoorbeeld doelpunten en dergelijke. Tevens zie je in het rode blok wedstrijden, het nieuws rondom het vrouwenvoetbal, het speelschema en de standen. Natuurlijk vind je er ook alles over de komende wedstrijden, waarbij je meer informatie krijgt door erop te tikken.

WK Vrouwen app

WK Vrouwen App

Met de WK Vrouwen App heb je alle nuttige informatie binnen handbereik. Bij het openen van de applicatie heb je direct inzicht in de verschillende groepen. Via de navigatiebalk bovenin beeld ga je op zoek naar de wedstrijden, zie je de standen en zie je wie de topscorer is.

WK Vrouwen App 2019 Uitslagen
WK Vrouwen App 2019 Uitslagen
Ontwikkelaar: TorAlarm GmbH
Prijs: Gratis

 

NOS

Via de NOS app krijg je niet alleen toegang tot het laatste nieuws, maar vind je ook nog het sportnieuws. Je kunt via de applicatie van de NOS ook live het voetbal bekijken. De uitzendingen vind je direct onder het kopje ‘video’. Je kunt hiervoor ook de NPO Start (voorheen Uitzending Gemist) app gebruiken. Met een druk op de knop cast je ze naar een geschikt apparaat zoals je televisie en je kunt gewoon live kijken naar de wedstrijden via de livestream.

NOS
NOS
Ontwikkelaar: NOS
Prijs: Gratis
NPO
NPO
Ontwikkelaar: NPO
Prijs: Gratis

 

KNVB Oranje

De KNVB Oranje app is de applicatie van de KNVB zelf. Je hebt toegang tot alle wedstrijden die door het Nederlandse vrouwenelftal worden gespeeld. Via het zogenoemde matchcenter zie je het verloop van de wedstrijd van minuut tot minuut in een tijdlijn. Je kunt er ook de opstelling en de statistieken vinden zoals het aantal gele kaarten. Ook blijf je op de hoogte met de ingebouwde Twitter-feed en het laatste nieuws.

KNVB Oranje
KNVB Oranje
Ontwikkelaar: KNVB
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel