WhatsApp-berichten lezen zonder blauwe vinkjes: het kan!

De laatste dagen is er veel te doen over de blauwe vinkjes in WhatsApp. Wat een kleurtje wel niet allemaal met de mens kan doen! Met de tip die we hier geven is het mogelijk om WhatsApp-berichten te lezen, zonder dat de ander de beruchte blauwe vinkjes te zien krijgt.

Eergisteravond heeft WhatsApp de functie geactiveerd waarbij de verzender twee blauwe vinkjes te zien krijgt. De blauwe vinkjes duiden erop dat iemand het bericht heeft gelezen dat je hebt verstuurd. Eerder werd er een vinkje weergegeven als een bericht aangekomen was op de server, en twee vinkjes wanneer het bericht is aangekomen op het toestel. Tot op de minuut kan je nu met de blauwe vinkjes zien hoelaat iemand het bericht heeft gelezen. Dag privacy? Niet helemaal. Want met deze tip van DroidApp kan jij berichten lezen, zonder dat de ander de blauwe vinkjes krijgt te zien.

whatsapp_widget_blue

Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is op je homescreen de WhatsApp widget te plaatsen. In de widget komen berichten te staan die je binnenkrijgt. Heb je geen zin om berichten te beantwoorden, en ben je wel benieuwd wat de ander heeft gestuurd? Bekijk dan de berichten in de widget.

Houdt op het homescreen je vinger wat langer ingedrukt op het scherm, voeg widget toe, selecteer WhatsApp. Door de WhatsApp-widget ingedrukt te houden krijg je een blauwe lijn om de widget. Hiermee kan je de grootte van de widget aanpassen!

WhatsApp Messenger
WhatsApp Messenger
Ontwikkelaar: WhatsApp LLC
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel