Android 4.4.3 uitrol van start voor Nexus 5 en Nexus 7

T-Mobile is in Amerika begonnen met het uitrollen van de Google Android 4.4.3 update voor de Nexus 5 en de Nexus 7. De update zou oorspronkelijk in april al uitgerold worden, maar dit bleek niet te kloppen.

In Amerika is T-Mobile begonnen met het uitrollen van de update naar Android 4.4.3 KitKat. Android 4.4.3 komt beschikbaar voor de Google Nexus 5 en de Google Nexus 7 (uit 2013). Voor de Nexus 5 heeft de update het versienummer KTU84M en voor de Nexus 7 is dit versienummer KTU84L. De update naar de hogere Android-versie zal ongeveer 54MB bedragen.

Android 4.4.3 Nexus 7 Nexus 5

Android 4.4.3 bevat tegenover Android 4.4.2 een divers aantal bugfixes, waardoor het niet een noemenswaardige update is. De langverwachte update is wel een uitkomst voor de bezitters van de Nexus 5. In Android 4.4.3 worden bugfixes rondom de camera verholpen voor de Nexus 5. Na de update zal de camera een stuk sneller reageren en zal het toestel niet meer problemen hebben rondom het opnieuw opstarten.

Medio april van dit jaar maakte de Amerikaanse provider bekend dat het Android 4.4.3 uit ging rollen naar de Nexus 5. Dit bericht bleek echter onjuist. Hoewel Google nog geen officiele aankondiging voor Android 4.4.3 heeft gegeven, wordt verwacht dat binnen korte tijd de Nederlandse bezitters van de Nexus 5 en de Nexus 7 ook de Android update aangeboden krijgen.

Bron

Lees ook

Reageer op dit artikel