Gelekt: Galaxy S6 Edge+ vanaf 21 augustus te bestellen

Samsung heeft per ongeluk de Samsung Galaxy S6 Edge+ online gezet. Een Franse pre-order pagina bewijst dat het toestel met het aan beide kanten gebogen scherm, vanaf 21 augustus te bestellen is. Donderdag zal Samsung meerdere toestellen aan gaan kondigen.

Samsung Galaxy S6 Edge+

Samsung heeft de komst van de Samsung Galaxy S6 Edge+ geprobeerd geheim te houden, maar met de vele lekken is dit niet echt goed gelukt. Woensdag zal Samsung de Galaxy Note 5 en de Galaxy S6 Edge+ aankondigen, zo is de verwachting. Ook bestaat de mogelijkheid dat Samsung woensdag nog meer in petto heeft. Een te vroeg gepubliceerde pre-order website voor de Galaxy S6 Edge+ laat zien dat het toestel vanaf 21 augustus 2015 te pre-orderen is.

Pre-order Galaxy S6 Edge+

Uit de Franstalige pre-order website kan opgemaakt worden dat het toestel tussen 21 augustus en 3 september geleverd wordt in combinatie met een muziekpakket. Bij de Samsung Galaxy S6 Edge+ wordt dan een bluetooth koptelefoon geleverd. Inmiddels is de pagina offline gehaald door Samsung, wat de komst vrijwel zeker lijkt te bevestigen.

via Engadget

Lees ook

Reageer op dit artikel