Samsung Galaxy S6 en Note 8 ontvangen beveiligingsupdate februari 2018

Samsung is goed bezig met het bijhouden van updates voor de Galaxy S6-serie. Voor de Samsung Galaxy S6 (Edge, Edge Plus) wordt de nieuwe security-patch van februari vrijgegeven. Dat is opvallend voor een toestel van drie jaar oud. Ook is de update beschikbaar voor de Note 8.

Galaxy S6 en Note 8: beveiligingsupdate februari

Het is nog onduidelijk hoe lang Samsung nog door zal gaan met het updaten van de Galaxy S6, maar tot nu toe is het bedrijf goed bezig. In Nederland wordt nu beveiligingsupdate februari 2018 uitgerold. Dit is opvallend, voor een toestel van drie jaar oud. Inmiddels zijn we namelijk al aangekomen bij de Galaxy S9, die vorig weekend werd gepresenteerd.

Wel is het nog de vraag of de Samsung Galaxy S6 ook de update zal krijgen naar Android 8.0 Oreo. Volgens een Amerikaanse provider is dit wel het geval, maar vanuit Samsung is hierover nog geen bevestiging gekomen. Voor een toestel van drie jaar oud, lijkt ons de kans klein.

De beveiligingsupdate van februari komt beschikbaar voor de gehele S6-serie. Dus zowel voor de standaard S6 als de Galaxy S6 Edge en S6 Edge Plus.

Samsung Galaxy Note 8 beveiligingsupdate februari 2018

Galaxy Note 8

Voor de Samsung Galaxy Note 8 is de beveiligingsupdate van februari ook beschikbaar gesteld. Naast de patches die door Google aan de update zijn toegevoegd, heeft ook Samsung zelf nog optimalisaties en verbeteringen doorgevoerd. De update komt relatief laat voor de Note 8; maar beter laat dan nooit. Het toestel draait ook na deze update nog steeds op Android 7.1.1 Nougat. Oreo wordt wel verwacht, maar onbekend is wanneer dit zal gaan gebeuren.

Zodra de update voor je toestel beschikbaar is, ontvang je hiervan een melding op je toestel.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel