Samsung Galaxy Note 8 ontvangt beveiligingsupdate januari 2018

Ben je in het bezit van een Samsung Galaxy Note 8, dan is er goed nieuws. Voor de smartphone staat een nieuwe beveiligingsupdate klaar naar januari 2018. De update werd in de afgelopen maand ook al voor andere Samsung-toestellen verspreid.

Galaxy Note 8: beveiligingsupdate januari 2018

De Samsung Galaxy Note 8 is tot nu toe één van de vlaggenschepen van de Koreaanse fabrikant. Hoewel het toestel nog in afwachting is van de update naar Android 8.0 Oreo, gaat het uitrollen van security-patches gewoon door. Samsung voorziet de Note 8 nu van beveiligingsupdate januari 2018.

Met de update naar januari wordt het toestel weer beter beschermd tegen onheil van buitenaf. De update omvat tientallen fixes die vanuit Google zijn aangeleverd, en levert ook nog enkele andere patches die door Samsung aan de software-update zijn toegevoegd. Dat alles samen maakt de update ruim 700MB groot. Het is daarom ook aan te raden de update via een WiFi-verbinding te downloaden.

Samsung Galaxy Note 8 Galaxy Note 8

De update wordt vanaf nu verspreid in Nederland, waarbij de unbranded toestellen als eerst aan de beurt zijn. Zodra de update voor je telefoon beschikbaar is, ontvang je hiervan een melding. Je kunt eventueel ook handmatig controleren op nieuwe updates. Ga hiervoor naar Instellingen > over het toestel > software-update > handmatig bijwerken.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Tip
Henk
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel