Samsung Galaxy Note 8 krijgt beveiligingsupdate december 2017 met nieuwe functies

Samsung is begonnen met het uitrollen van beveiligingsupdate december 2017 voor de Samsung Galaxy Note 8. Samen met de nieuwste security patch worden ook enkele nieuwe features toegevoegd aan het toestel.

Galaxy Note 8: beveiligingsupdate december

In Nederland is Samsung begonnen met het verspreiden van een nieuwe security patch voor de Galaxy Note 8. Begin deze maand begon de Koreaanse fabrikant nog met de uitrol van de november update. Nu dus staat in ons land beveiligingsupdate december 2017 klaar die enkele tientallen lekken in de beveiliging dicht.

Samsung Galaxy Note 8 beveiligingsupdate december 2017

De update bevat daarnaast ook een aantal extra verbeteringen die door Samsung zijn toegevoegd aan de update. Een nieuwe functie op de Galaxy Note 8 is ‘Veilige WiFi’ waarmee je kunt internetten via een WiFi-verbinding. Dit is maximaal 250MB per maand, en voor 99 cent kun je hem 24 uur ongelimiteerd gebruiken. Betaal je 1,99 euro dan heb je een maand lang ongelimiteerd internet. Je vindt de optie bij Instellingen > Verbindingen > Geavanceerd > Veilige WiFi.

Een andere verbetering is de betere herkenning van ‘Live Focus’ in de camera. Deze wordt kenbaar gemaakt met een geel blok. Alles over deze feature vind je in het overzicht met 25 Galaxy Note 8 tips.

De update wordt vanaf nu OTA, dus via het toestel uitgerold. Je krijgt een melding zodra de update beschikbaar is.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel