‘Google Glass komt in vierde kwartaal naar Europa’

Anonieme bronnen melden dat de Google Glass in het vierde kwartaal van dit jaar naar Europa zal komen. Sinds 2013 is Google Glass in Amerika te koop, maar ook niet voor iedereen. Google Glass zal tevens een lager prijskaartje meekrijgen dan de huidige prijs.
De gadget van Google; de Google Glass zal in Q4 van 2014 in Europa uitgebracht gaan worden. Een anonieme bron meldt aan de Duitse website AndroidNext dat Google al druk bezig is met het voeren van gesprekken met Europese regeringen.

Google zou volgens de geruchten de internationale release van Google Glass tijdens Google I/O aan gaan kondigen. Google I/O is de ontwikkelaarsconferentie van Google en wordt gehouden op 25 en 26 juni. Ook wordt verwacht dat daar Android 5.0 aangekondigd zal gaan worden.

Google Glass

Google Glass zal in het 4e kwartaal van dit jaar als eerst uitgebracht gaan worden in het Verenigd Koninkrijk, Japan, Australië en Canada. Andere Europese landen zullen kort daarna volgen, zo melden de Duitse collega’s.

Er gaan ook geruchten rond over een opvolger van de Google Glass. De zogenoemde Google Glass Explorer Edition zal vermoedelijk in 2015 aangekondigd worden. De tweede generatie Google Glass zal uitgerust worden van een sterkere hardware.

Terug naar de Google Glass die we binnenkort in Europa kunnen verwachten. De prijs van de Google Glass zal ver onder de introductieprijs van 1000 euro liggen. Google zal de Google Glass een prijskaartje geven van tussen de 200 en 600 dollar. Wanneer er meer bekend is over de marktintroductie van de Google Glass in Europa (of Nederland) dan lees je dat uiteraard op de website van DroidApp.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel