Google Pixel C-tablet volgende week in Nederland

Google begint op 8 december met het verkopen van haar Pixel C-tablet in Nederland. De tablet kan gekoppeld worden met een afneembaar toetsenbord die vanaf die dag als accessoire verkrijgbaar zal zijn.

Pixel C-tablet in Nederland

Google zal de Pixel C, die eerder dit jaar werd aangekondigd, gaan verkopen in haar eigen Play Store. Dat heeft de internetgigant laten weten aan de collega’s van Tweakers. De Pixel C is uitgerust met 32- of 64GB opslagruimte en een 10,2 inch display. Het geheel wordt aangestuurd door een Nvidia X1 quad-core processor. Uiteraard draait de tablet op Android 6.0 Marshmallow.

Google Pixel C

De europrijzen voor de tablet zijn nog niet bekend, wel kunnen de Amerikaanse prijzen een indicatie geven van wat de tablet in Nederland zal gaan kosten. Voor de 32GB variant zal 499 dollar neergeteld moeten worden, de 64GB variant is 100 dollar duurder. Het toetsenbord, wat een optionele accessoire is kost 149 dollar. De tablet zal dus vanaf volgende week verkrijgbaar zijn voor Nederlandse geïnteresseerden, over België heeft Google niets losgelaten.

Bron
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel