Honor 3C: krijg exclusief de Android 4.4.2 update met EMUI 3.0

Honor geeft gebruikers in Nederland exclusief de mogelijkheid om voor de officiële release toegang te krijgen tot een grote update. De Honor 3C krijgt de update naar Android 4.4.2 en EMUI 3.0.

Honor 3C: Android 4.4.2 en EMUI 3.0

Honor, het dochtermerk van Huawei, heeft voor gebruikers in Nederland, Duitsland en Frankrijk een proefupdate klaarstaan. Bezitters van de Honor 3C kunnen zich inschrijven om als eerste de update te krijgen naar Android 4.4.2 en EMUI 3.0.

Honor 3c

De reden dat het merk de update alvast wil vrijgeven is omdat Honor waarde hecht aan de feedback van haar gebruikers. Op basis van de reacties zal de definitieve versie van de update hierop aangepast worden. De Honor 3C zal zoals gezegd ook de update krijgen naar EMUI 3.0, dit is de nieuwste versie van de User Interface van Huawei, welke eerder al uitgebracht werd voor de Honor 6.

Als je als bezitter van de Honor 3C kan je je aanmelden bij de Honor Club. Vervolgens dien je een reden op te geven, waarom jij als een van de eerste de update wil krijgen. Honor zal een selectie maken en deze op 27 april 2015 bekend maken. In juni zal Honor de Honor 3C definitief de update uitrollen.

Bekijk ook:

Lees ook

Reageer op dit artikel